Signo el manifest

Dades personals
Aquest formulari està pensat per als càrrecs electes municipals que es volen adherir al manifest.

ADHESIÓ AL MANIFEST

L'ASSEMBLEA NACIONAL CATALANA, com a responsable del tractament, tractarà les vostres dades amb la finalitat d'adhesió al "Manifest en defensa de la sobirania fiscal des del municipalisme". Podeu accedir a les vostres dades, rectificar-les i suprimir-les, així com exercir altres drets, consultant la informació addicional detallada sobre protecció de dades a la nostra política de privacitat.

He llegit i accepto les condicions contingudes a la política de privacitat sobre el tractament de les meves dades personals per a la gestió de l'adhesió al "Manifest en defensa de la sobirania fiscal des del municipalisme", i confirmo que conec i accepto el contingut del "Manifest en defensa de la sobirania fiscal des del municipalisme".


He llegit i acceptoVull estar informat de les campanyes de l'ANC en l'àmbit del món municipalista. He llegit i accepto la política de privacitat i autoritzo l'ANC a tractar les meves dades amb aquesta finalitat. Així mateix, accepto rebre comunicacions sobre les activitats i esdeveniments que organitza o en què participa l'ANC.


He llegit i accepto